Главная » 2012 » Май » 21 » АНОНС! АНОНС! АНОНС!
10:50
АНОНС! АНОНС! АНОНС!


З 9 по 23 серпня у Пущі-Водиці під Києвом у Всеукраїнському літньому освітньому таборі для дітей «Майстерня успіху» відпочиватимуть та навчатимуться 200 дітей - вихованці загальноосвітніх навчальних закладів, спеціалізованих інтернатів віком 11-15 років, котрі стануть переможцями відбіркового Конкурсу, що стартує 16 травня 2012 р.


Щоб виграти безкоштовну путівку до табору, учасники Конкурсу мають до 15 червня 2012 року:

  • заповнити он-лайн анкету http://klichkofund.org.ua/news/index/id/143

  • додати фото, відео, аудіо або текстові матеріали, що висвітлюють талант дитини.


Концепція табору передбачає використання унікальної виховної методики. Діти за інтересами зберуться в команди та протягом двох тижнів у формі гри навчатимуться в студіях кіно, фотомистецтва, ЗМІ, винаходів, естради, спорту, стратегій. Кожна Команда визначає Соціально значущу Справу, якою займається протягом зміни.

«Ми допоможемо енергійним, талановитим дітям, у тому числі із соціально вразливих сімей, розкрити власний творчий потенціал, проявляти інтерес, ініціативу, вірити у власні сили, бути відповідальними, працювати в команді. Ми пропонуємо учасникам табору модель самостійного життя, де дорослі будуть не направляти та виправляти, а підтримувати дітей. Протягом 2-х тижнів «Майстерня успіху» навчить дітей результативній поведінці, яка веде до успіху»

Голова Наглядової ради БО Володимир Кличко.

Просмотров: 983 | Добавил: detka | Рейтинг: 5.0/1